Body butter och vardagslyx

Sådan extravagant lyx! Hade presentkort på the Body Shop, och de hade någon slags medlemsdagar med 25% rabatt och diverse nedsatta priser nu, så jag passade på. Deras krämer och body butter är något av det enda som biter på min torra hud, och köpte jag tre produkter skulle jag få en liten burk gratis. Perfa. De finns i så himla många underbara dofter att det är svårt att välja, men man går ändå inte runt och luktar som en frukt hela dagen.

Förutom den där gången jag fick en provförpackning med chokladdoft, den stank verkligen. Smörjde in händerna när jag gick och lade mig, men jag var tvungen att gå upp och tvätta av det på grund av lukten. Vidrig, jag tror inte den finns kvar längre. Hur som helst, förutom den lilla förpackningen med body butter jag fick, köpte jag två väldigt bra handkrämer. Samma sort, bara olika doft. En mango och en sheasmör. De är de bästa handkrämerna, och det är små tuber som ryms i handväskan och är lätta att öppna.

Sen blev det en body mist spray, en antibakteriell fuktkräm för ansiktet, en BB-cream och läppbalsam. Och eftersom jag hade 100 spänn tillgodo för att jag är medlem i kundklubben betalde jag hela 12.50:- för alltihop, så ett särskilt tack till dig som gav mig presentkortet! Lite vardagslyx – som egentligen inte borde benämnas som lyx men är det i mitt fall – piggar verkligen upp. Jäklar vad gott jag luktar!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/body-butter-och-vardagslyx/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.