Dags för nyår två

I kväll blir det nyårsfest! Vad fasen, nyår nu kanske ni tänker, men så är det. Som vanligt kan jag inte fira nyår någon annanstans än hemifrån på nyårsafton eftersom det är omöjligt att få en taxi för färdtjänst, och jag orkar inte alltid ha fest. Alltså var inte hela det vanliga gänget med och firade in det nya året, för i år var bara en av dem hemma hos mig på det riktiga nyåret.

Vi drar iväg till en förort norr om stan och firar in nyår två på klassiskt sätt. En helt vanlig nyårsfest på en annan dag, helt enkelt. Det är lite knytkalasstil över det hela, jag har med förrätten, en annan fixar huvudrätten och någon fixar snacksen och sånt.

Det är enklast, ingen av oss vill nog egentligen ägna särskilt mycket tid åt att laga mat åt alla, även om vi inte blir så många. Kan tänka mig att det blir tomtebloss och ”Grevinnan och betjänten” också, precis som sig bör.

Har inte mycket att förbereda, det borde gå riktigt fort och bli smarrigt. R är ute och gör saker på dagen, så jag vilar mig i form med en balja kaffe och en varm dusch. Frågan är ju vad man har på sig på en nyårsfest mitt i mars, det måste jag ju undersöka. Fest är ju faktiskt fest. Sååå, vad gör du i kväll?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/dags-for-nyar-tva/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.