Död fisk

Husläkaren i går, och det blev precis lika jävligt som jag hade trott. Fick sällskap av en död fisk i väntrummet som liksom satte tonen för precis hela besöket och bekräftade mina förväntningar. Ja alltså, en riktig död fisk i ett akvarium. Den låg och guppade vid ytan, tills dess att en liten mal började gnaga på den.

Vi hann inte med ett skit, intyget jag verkligen hade behövt i dag kanske blir färdigt vid mitt nästa läkarbesök i slutet av april, och jag fick bara samma mediciner som sist. Inget nytt, fast det inte funkar. Ingen remiss till någon behandling eller till någon som kan och vågar experimentera med mediciner. Han skickade visserligen en förfrågan om någon slags daglig liv-utredning som kan vara bra att ha med sig när man ansöker om assistans, men det är inte säkert att den behövs.

Jag orkar inte ens vara besviken, för jag visste ju hur det skulle bli. Jag är sviken och ignorerad, samhället ger mig inte vård den här gången heller. Det blir ytterligare månader utan någon som kan hjälpa mig, utan vettig smärtlindring om jag inte köper den själv på annat håll. Månader när R tvingas jobba ett extra lika många timmar som att ha ett deltidsjobb, med att fixa saker åt mig. Skulle tro att de där fiskarna i väntrummet får mer omsorg än jag, även om en av dem låg där död.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/dod-fisk/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.