Dr. Kranium

På landet. Åkte i morse, flydde allt slask och regn i storstan och hamnade i slask och snöblandat regn i stället. R har saker att göra, typ att reparera huset och kaminen, och fnula med alla såna saker. Jag då? Inte något utomhusväder, men det vore ju kul att träffa karln någon gång så jag hängde med. Roar mig själv och hänger med mina coola svärisar och deras hund. Ska käka middag där alldeles strax, det blir gott. Det är alltid gott.

Svart hund, labradormix. Svärisarnas vovve. Om mitt band Dr. Kranium

Fick förresten ett mail i morse som jag blev riktigt glad av! Det kom från en person som jag inte känner eller kommer ihåg att jag någonsin har haft något samröre med, angående ett funkband jag spelade i för tusen år sen. Jag skojar inte, det var typ 18 år sedan i alla fall (jag är äldre än de flesta tror), och bandet fanns inte i mer än ungefär två år. Visst åkte vi och spelade lite runt om i landet, men vi spelade aldrig in något. Det var ett hobbyband, en kul grej.

Hur som, personen kom ihåg bandet och till och med flera av låtarna, och frågade om vi hade fortsatt eller vad som hände. Det var ett sidoprojekt bredvid musikutbildning för de flesta av oss, så efter ett tag kom plugget och andra saker före, men det där bandet är ett perfekt exempel på att namnet ibland gör skillnaden. Vi hade ett par olika namn, men grunden var alltid “Dr. Kranium and his…” någonting. Dr. Kranium and his Dirty Bougainvilleas. Dr. Kranium and his Funky Freaks. Kort och gott – Dr. Kranium. Hehe, det drog upp lite fina minnen, jag blev glad!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/dr-kranium/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.