En dag på stan

I dag var jag i stan och flängde runt. Länge. Hade två saker inbokade, och lite väntetid däremellan. Inte tillräckligt för att hitta på något kul med någon, men länge nog för att det inte skulle vara någon idé att åka hem eller någon annanstans. Hatar när det är så. Mosar gärna ihop ärenden så att jag slipper åka flera dagar i rad, men inte med ett par timmars väntan. Just i det här fallet hade jag inget val.

Stan börjar bli trevligare nu, antar att det är för att våren är på väg. Det var inte skitkallt och det var inte regnigt, och det gör mycket. Har ju knappt sett solen sedan i oktober. Ni anar inte hur mycket jag saknar en trevlig uteservering i sommarkvällen med goda vänner… Oj oj oj. Tre månader till så går det. Måste bara skrapa ihop de bästa vännerna utifrån landet först.

Uteservering

Apropå det, måste verkligen försöka hitta på något med bästa E från Norrland snart. Vårt julfirande blev inställt på grund av sjukdom som varade ganska länge, och han jobbar ju som vanligt så det är lite svårt att få ihop något. Men snart, då jäklar blir stan osäker igen. Jag längtar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/en-dag-pa-stan/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.