En vanlig dag hos doktorn

I går var jag hos Dr. Feelgood. För tre veckor sedan när jag var där, blev jag överraskad av en pytteliten, skitsöt kattunge som dök upp i väntrummet. Den tillhörde en av de som hyr in sig i kliniken och följer med till jobbet, men sist jag var där såg jag den inte. I går hade jag tur. Dessutom var jag där ganska tidigt, så jag hade tjugo minuters full action i väntrummet, alldeles ensam med den här fluffskallen. En vanlig dag hos den gode doktorn, något som aldrig skulle hända på vårdcentralen.

Kattunge i väntrummet, en vanlig dag hos doktorn

Klart man mår lite bättre när man får busa med en sån där liten grej! Den är runt fyra månader gammal, kunde inte alls kontrollera sina impulser att jaga, och studsade runt i hela väntrummet när jag busade med den. Behandlingen var väldigt bra. Jag var inte alls lika dålig som förra veckan, så han kunde uträtta stordåd med min ryggrad. Bokstavligt talat, för han rätade ut varenda kota och jag blev rak igen. Händer det en vanlig dag hos doktorn på vårdcentralen? Nej, aldrig. Där finns det bara tid för att förnya recept.

Jag var tvungen att stanna en minut efter behandlingen och klappa den där luddbollen lite till, jag är svältfödd på kattungar. Och hundvalpar. Gick därifrån lite gladare och med betydligt mindre ont än innan – en helt vanlig dag hos Dr. Feelgood.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/en-vanlig-dag-hos-doktorn/

2 kommentarer

  1. Vad skönt att du känner dig bättre! Det är väl typiskt att man måste ta saker och ting i egna händer och inte får ut den kvalité som man fötjänar av vårdcentralen. Jättefin kattunge, jag har en snart 3 månader kattunge själv, de är för kära i den åldern när allt är så nytt för dem! 🙂

    1. Ja, tack! Åh, de är helt underbara, man behöver ingen annan underhållning när man har en kattunge!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: