Hallon och lego

Mat kan ju användas till många saker mer än att ätas, det vet ju alla som varit barn och lekt med maten någon gång. Eller som i mitt fall, ett vuxet barn som fortfarande tycker att det är kul med matkonst eller annan användning av saker man kan äta. För visste du att du kan göra den perfekta afron på en legogubbe om du sätter ett hallon på dess huvud?

Just de där små röda läckerheterna är ganska svåra att använda, de man köper frysta blir ju väldigt mosiga när man tinar dem, och innan dess går det inte att göra så mycket med dem. Dessutom bär de på en hel del äckel och när det till och med står på alla förpackningar med frysta hallon att man bör koka dem innan man äter dem, så känns det inte lika kul att lägga några hallon i yoghurten längre. Undrar hur det blev så, och varför hallon är sämre än annat. Synd, för det är så gott, men tur att de i alla fall har ett perfekt användningsområde som peruk.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/hallon-och-lego/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.