Hatar att byta

Jag hatar verkligen att köpa fel saker och behöva gå tillbaka och byta dem. Inte för att själva bytet är jobbigt, men jag grämer mig över att det blev fel och att jag själv har skapat en situation där jag måste åka tillbaka och utföra ärendet en gång till.

Häromdagen blev det en omväg till en kontorsbutik som inte alls ligger i närheten av där jag brukar hänga, så det tog åtminstone en halvtimme extra. Okej om det hade varit en halvtimme extra med en kopp kaffe i solen, men nej då. En halvtimme i Stockholmstrafiken för att byta lite papper.

Passade på att hämta ut mitt pass också, och att lämna in mitt gamla när jag ändå var där. Vet inte riktigt hur de har tänkt sig att jag ska förstöra det hemma annars, för det är ju inte bara att klippa sönder det. De får bränna upp det åt mig.

Det kändes faktiskt som första vårdagen, riktigt skönt i solen. Trots det var jag riktigt frusen när jag väl kom inomhus och satte mig ner på eftermiddagen, men det kunde ju lika gärna ha berott på ansträngningen. Tro det eller ej, men att åka och byta en grej efter jag har varit på behandling är inte hur enkelt som helst. Fast det är enklare när det är varmt. Det ska bli kallt igen, inte så att det är särskilt många minusgrader på nätterna, men bara ett par plusgrader på dagarna i typ två veckor. Det räcker faktiskt nu, jag fick mersmak för våren i går.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/hatar-att-byta/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.