Huvudvärk och medicin

Vilken jäkla huvudvärk jag hade i går, hela dagen. Helt sjukt. På kvällen fick jag tag på lite medicin som jag inte har haft tillgång till på ett tag – inte för att det botar någon huvudvärk när jag redan äter maxdos paracetamol – men den lindrade i alla fall lite annat.

Mina dagliga mediciner. Nästan alla. Huvudvärk.

Åt inte mat i går på hela dagen förutom lite till middag. Det gick inte. Jag kände mig jävligt svag och orkeslös, men det gick verkligen inte. I dag är det inte mycket bättre, så jag ska försöka få i mig lite extra kalorier om det går. Tur att jag inte har något att göra på hela veckan, förutom att försöka åka och fira påsk hos familjen.

I dag är en dålig dag. Pengar är inte allt, säger de som har så att de klarar sig. Hälsa är viktigast, och vänskap. Det är oftast friska människor eller de som har pengar som säger sånt. Vi andra håller inte alltid med. Nåja, nya tag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/huvudvark-och-medicin/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Pettermars 23, 2016 kl. 10:58
  • Svara

  Utseendet spelar heller ingen roll….. brukar sägas av de som är överjävligt vackra och snygga. Eller haft råda att renovera sin fasad.

  1. Korrekt.

  • Jan Sjöbergmars 23, 2016 kl. 11:59
  • Svara

  Förutom att dagen är ganska ok för mig, håller jag med om det där med hälsa och pengar.
  Jag tänker då på alla ensamstående, ensamstående med små barn, sjuka, rörelsehindrade, fattiga och ofrivilliga uteliggare.
  Sverige har 300 tusen som lever på 7500 kronor i månaden.
  Sverige har 900 tusen som lever under EU: fattigdomsgräns på 10800 kronor.
  Sverige är fantastiskt, men fattigt, när mer än 10 procent av befolkningen är fattiga.
  Sverige är fattigt, både ekonomiskt som intellektuellt, vill jag påstå.

  1. Det kan jag verkligen hålla med om. Hemska siffror!

  • Aina Keijsermars 24, 2016 kl. 03:00
  • Svara

  Hoppas du mår lite bättre nu! 🙂

  1. Ja, tack!

  • Emmamars 26, 2016 kl. 09:34
  • Svara

  Hej
  Tänkte tipsa dej om medicinen Imigran, finns som nässpray i två olika styrkor och injktionspenna, en styrka. Utan den medicinen när huvudvärken slår till skulle jag inte överleva, den funkar snabbt och effektivt. Detta är en dyr medicin, för landstinget, den verkar också vara delvis bortglömd som medicin så få läkare låter patienter med svår huvudvärk prova den. Personligen tror jag att den blivit ”bortglömd” pga att den är dyr.
  Huvudvärk, svår, går hand i hand med Eds, överrörlig nacke, muskelsvaghet i nacken, blodtillförseln i hjärnan blir störd och varsegod, en huvudvärk från helvetet om det vill sej illa :-/
  //Emma, diagnostiserad med Eds 2009, tre av mina fyra barn har ärvt sjukdomen.

  1. Åh vilket bra tips! Ja, när man käkar maxdos av allt man får och huvudvärken slår till känns det hopplöst att inte kunna göra något åt den! Skriver upp det, tackar så mycket!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.