Jag loggade in…

Jag loggade in… På Skatteverkets hemsida för att kolla den preliminära skattesmällen. Och vet ni vad? Det var inte alls så farligt. Jag kommer faktiskt inte ihåg om min önskan om att Försäkringskassan skulle dra mer skatt har registrerats, eller om det beror på att jag har jobbat lite, men jag ska faktiskt få tillbaka några kronor. Självklart inte någon jättesumma eftersom jag är sjukpensionär och det inte existerar några jättesummor i min värld oavsett hur mycket jag jobbar, men allt över noll är ju en enorm vinst.

Mynt, pengar

Visserligen tänker jag vänta tills pappersdeklarationen kommer och se exakt vilka siffror som kommer varifrån, för det orkade jag inte med. Jag bara loggade in med hjärtat i halsgropen och hoppades på att det inte skulle vara så jävla illa. Har som vanligt inga avdrag eller såna saker, så det brukar ta mig ungefär fem minuter att deklarera. Nu går det ju att göra de flesta bilagor vid försäljning och såna saker online också, så oavsett hur många såna saker man har så fylls det mesta i automatiskt. Grymt.

Pengarna kommer till midsommar, då ska jag köpa en kopp bra cappuccino och den största jävla glassen jag kan hitta, med strössel, sås och alla sorters tillbehör som kan tänkas existera, och sätta mig i solen någonstans och njuta. Ja, ungefär så är planen. Ingen jättesumma, men tillräckligt till en förbannat god fika och bara det är ju värt en del. Hurra!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/jag-loggade-in/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.