Köksredskap med kvalitet

Jag skulle lägga upp en bit paj på en tallrik till lunch, men det gick sådär. Det var inte nåt fel på maten, men däremot på verktyget. En sån där svart stekspade i plast från Icas eller Ikeas sortiment av köksredskap, usel kvalitet men så billigt att det inte gör så mycket om det går sönder. Och det var exakt vad som hände.

Stekspade i plast, billiga köksredskap som gått sönder

Jag fattar inte hur det bara kunde lossna en bit mitt på sådär. Visserligen är hela stekspaden lite böjd, och har varit det ända från början, så det kanske är någon spänning som till slut inte klarade av att hantera en liten bit paj.

Gillar egentligen inte såna där slit- och slängsaker alls, men den kostade nog på sin höjd en tjuga för tio år sen, och jag planerar inte att köpa någon ny. Har en vanlig slät liten stekspade i samma serie köksredskap, den är inte böjd ännu och funkar hyggligt fortfarande. Och jag behöver faktiskt inte mer än en stekspade nu när jag ändå inte direkt ägnar mig åt någon större multitasking i köket, eftersom händerna inte pallar mer än att röra i något lite i taget, en kort stund. Det blir en tur in i återvinningsrummet på väg ut i morgon. Skitgrejer.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/koksredskap-med-kvalitet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.