Laddar upp

I dag smäller det, som sagt! Första övernattningen solo här hemma för min systerdotter, och det verkar som om hon är riktigt peppad. Jag laddar upp redan nu med piller och kaffe för att orka med utan att ta en tupplur, men det ska nog gå bra. Synd bara att det där jäkla fina påskvädret har bytts ut mot regn och grå himmel igen. Inte för att vi ska vara ute och leka, men vi måste ju gå en liten sväng i alla fall.

Fast jag tror inte att vädret spelar någon roll, det är nog det sista hon kommer att tänka på. Ska förbereda för middag och sånt där som tar tid från mig redan nu, så att det inte tar så lång tid att göra i kväll. För det är ju egentligen tråkigt när jag måste laga mat, äta, dricka kaffe, gå på toaletten eller vila i fem minuter, men en del saker är som de är. Min systerdotter är förresten expert på pyssel och pärlor och sånt, hon gjorde ett armband till mig med vanliga pärlor som de hade kört i ugnen för att de ska bli platta.

Pärlor och pyssel

R städade i går, så det är faktiskt ganska många ytor vi kan sprida ut oss på. Rita, pyssla, leka doktor eller skola – allt sånt där tar ju plats. Jag överlåter åt barnet att rota fram alla saker vi behöver, för hon vet var de finns och jag har svårt att komma åt dem i alla fall. Perfa. Nä, nu måste jag sätta fart, annars hinner jag inte med! Laddar upp med en extra stor kaffe, bara för att vara på den säkra sidan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/laddar-upp/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.