Länge sen jag drömde nåt kul

Det var väldigt länge sen jag kom ihåg vad jag drömde. De senaste åren har jag ofta kommit ihåg vad jag drömmer, och det är ofta riktigt jäkla knasiga grejer, men sedan jag började med medicin som ska få mig att sova hela natten så är drömmarna puts väck. Möjligen att man kommer ihåg något precis när väckarklockan ringer på morgonen, men det är bara fragment, och inget som är särskilt galet. Inte så där att jag kan snooza och fortsätta drömmen i 8 minuter till.

Jag saknar de där morgnarna när man drömde något skumt där man inte alls förstod sammanhanget eller hur hjärnan ens kan komma på att kombinera olika tankar på det viset, man liksom vaknade ibland och skrattade när jag tänkte på vad som egentligen hade hänt medan jag sov. Faktiskt, det var väldigt lustigt ibland. Men fördelarna med att sova en hel natt är ju helt klart större än att få sig en tankeställare eller att få fnissa lite. Brukar du komma ihåg dina drömmar?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/lange-sen-jag-dromde-nat-kul/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monamars 10, 2016 kl. 17:47
  • Svara

  Ja. För ett par veckor sedan drömde jag att några sköt stora pilar i arslet på mig vid Täby Centrums tågstation. Det gjorde mycket ont och berodde på att värkarna hade kommit igång. Några timmar senare föddes babyn ?

  1. Haha! Underbart 😀

  • Pettermars 11, 2016 kl. 11:49
  • Svara

  Brukar jag? Mina drömmar är så skruvade att jag undrar om det är något allvarligt fel på mig. Jag minns drömmarna ganska bra dagen efter men sedan glömmer jag oftast bort alltihop men vissa är så vrickade att jag minns dom för evigt. 😀

  1. Så var det för mig också, jag känner mig inte lika knasig längre. Synd!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.