Lättlagad middag i dag

Det blir lättlagad middag i kväll, måste vila händerna. Jag har fortfarande huvudvärk är inte egentligen sugen på något, men äta bör man och jag vet i alla fall att R kommer att vara hungrig när han kommer hem. Därför tänker jag laga den kulinariska läckerheten stekt korv med frysta pommes frites som man värmer i ugnen. Ha, avancerat va?

Till denna förnäma måltid tänker jag servera ketchup, möjligen senap, samt kranvatten och en halv tomat. Det känns verkligen som höjden av näringsfattig mat, men så får det vara. Jag käkar några vitaminpiller och har ätit några slappa grönsaker och en avokado till lunch. I går gjorde jag faktiskt pepparsås till en kycklingfilé till middag, det var en vinslask kvar från helgens nyårsfest, och det blev jäkligt gott. Svartpeppar och grönpeppar, och lite rosépeppar för aromen.

Pepparkorn

Det är lite varannan dag här hemma, när det blir gott eller bara vardagstråkigt. Fast så vardagstråkigt som korv och pommes frites är faktiskt extremt ovanligt i mitt hushåll, jag skulle aldrig kunna tänka mig att käka det mer än någon gång i månaden. Med vardagstråkigt kanske jag egentligen menar lättlagad middag, men å andra sidan är det jävligt lättlagat att köra ett långkok eller sätta in en stek i ugnen också. Det är inte motivationen det är något större fel på, bara hälsan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/lattlagad-middag-i-dag/

2 kommentarer

    • Pettermars 23, 2016 kl. 19:56
    • Svara

    Det där är ju min barndoms favoriträtt. Grillkorv med pommes. Beställdes alltid de få gånger jag var på restaurang och samtidigt förundrades över vuxna som beställde fisk och annat läbbigt. Jag kunde aldrig förstå varför folk beställde käk som jag avskydde i skolmatsalen. Hahaha….

    1. Haha! Jag gillar såna där pommes men skulle nog inte må särskilt bra av att käka dem särskilt ofta. De mättar inte särskilt bra heller. ?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.