Omplåstrade djur och sömnbrist

Vi är trötta. I alla fall jag. Mötte syrran och min systerdotter på stan i går efter ett besök hos naprapaten, käkade en snabb lunch och drog sen hem till mig utan syrran. Sen var det fullt ös med lek, i soffan som tur var. Det var mängder med gosedjur dom behövde bli omplåstrade eftersom de hade diverse åkommor som var mer eller mindre obotliga. Sen myste vi med film och käkade lite godis, gjorde middag och byggde ett litet mysfort i soffan där vi spenderade det mesta av kvällen.

Omplåstrade gosedjur, sköldpadda.

Det blev sent för den lilla, till hennes glädje, och jag kom i säng någon gång runt elva. Helt slut. Somnade på en gång, men väcktes tre timmar senare. Toa. Somna om. Vissa av oss. Andra, som jag, låg vakna i två timmar. Vid halvfemtiden kollade jag på klockan sista gången, sen måste jag ha somnat om, men vaknade igen när R gick upp och åkte till jobbet vid sextiden. Somnade om. Sen vaknade systerdottern kvart i sju, då var det dags att gå upp och äta frulle. Puh. Inga 10 timmars sömn där inte.

Som tur var ville hon fortsätta titta lite på filmen vi inte hann se klart kvällen före, så jag satt som en zombie i soffan och hängde inte ens med. Lekte lite till, pysslade mer med de omplåstrade djuren och sen var det helt plötsligt dags för lunch. Syrran kom hit och käkade, så åkte de härifrån mitt på dagen någon gång. Jag har legat sedan dess men inte sovit ännu, så det blir nog en tidig kväll. Ska upp tidigt i morgon också. Det var ett väldigt uppskattat äventyr för den lilla, som säkert också egentligen är väldigt trött. Puh!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/omplastrade-djur-och-somnbrist/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

    1. Ja, det var roligt men jobbigt! 🙂

    • Farsan on mars 31, 2016 at 00:20
    • Svara

    Stackars Sköldis.

    1. Ja, svår nackspärr.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: