Påskväder och olycka på toaletten

Jäkla fint påskväder det har varit, måste jag säga! I går packade vi ihop lite saker och drog till lantstället för att spendera ett par dagar där. Och med packa lite saker menar jag verkligen lite saker – handväskan och min laptop – för sist vi åkte ner dit tog jag med lite slit och släng-kläder som passar alldeles utmärkt för att ha när jag är där.

Min katt hade ett litet problem när han var på toaletten (sin egen, alltså) innan vi åkte i går morse, så jag var tvungen att tvätta svansen på honom i morse. Inte helt lätt men med mig är han så pass foglig att han går med på det mesta. Hade det varit någon annan som gjorde det, hade katten fortfarande säkert varit både försvunnen och smutsig. Med lite lockande, väldigt fasta tag och simultanklappande på huvudet gick det bra. Han avskyr när man hanterar hans svans, men är man klantig så är man.

Svart katt vid datorn. Min katt är alltid i vägen! Fint påskväder.

Möttes av lika strålande påskväder på landet, en uppvärmd stuga och ett påskägg fyllt med godsaker från “svärisarna“! Så snällt av dem att göra det – varje år. I går blev det härlig påskmiddag hos dem, i dag är det stormigt ute så vi får se om det ens är skönt att vara ute. R fixar donar som vanligt. Kanske det kan bli lite allmänt slappande och kanske lite läsning eller en promenad. Det känns som om våren är på väg, äntligen! – om det bara skulle blåsa lite mindre!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/paskvader-och-olycka-pa-toaletten/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.