Passet redan färdigt!

I går kväll fick jag ett SMS om att passet jag ansökte om i torsdags eftermiddag redan är färdigt. Det tog knappt två arbetsdagar, helt sjukt fort. Dessutom så pass smidigt nu att man inte behöver ägna mycket tid alls till att vänta på en hemsk passmottagning, det är bara att dyka upp när man ska vara där och få det gjort.

Hade trott att det skulle vara färdigt i slutet av veckan, men jag får nog svänga in dit redan i morgon när jag ändå ska till stan på behandling. Måste byta den där jäkla tonern till skrivaren också, men det var i närheten av polishuset så det blir ingen större omväg. Det ska tydligen bli riktigt varmt i morgon och dessutom lite soligt, så det blir nog riktigt trevligt på stan, även om jag är ensam.

Vad ska jag göra med passet då? Jo, åka utomlands så klart. Jag fick två resor i present av R för flera år sedan, men hittills har vi bara kommit iväg på en av dem. Paris, men det var redan länge sedan. Nästa resa tar oss till New York.

Vi har skjutit upp det så himla länge, och tänkt att jag kanske blir bättre nästa säsong, men det blir jag ju inte. Så vi åker i vår när R är ledig ett tag och gör det bästa av situationen. Stannar länge för att hinna med allt vi vill göra. Så, passet är klart, ESTA är nästa steg…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/passet-redan-fardigt/

2 kommentarer

    • Mmars 16, 2016 kl. 08:16
    • Svara

    Åh, vad avundsjuk jag är! Men vad härligt att ni får komma iväg. Som du säger, göra det bästa av situationen. Jag hoppas du får en härlig resa sen! =) Ses på lördag, så ska jag vara ännu mer avundsjuk då. 😉

    1. Ja, jag har längtat i evigheter men det är lika bra att sluta skjuta upp det! Ses snart! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.