Rensar saker, igen

Har påbörjat en rensning. Saker, hemma. Alldeles för mycket, jag kvävs. Det är trångt, det ser inte alls särskilt luftigt och härligt ut här hemma längre, men det mesta är tyvärr inte mina saker. Ändå är det mina saker jag måste rensa ut för att det ska bli lite mer plats. Error.

Påbörjade en låda med lite blandat smått och gott, rensade ut saker jag inte har använt på länge och lite gamla prydnadssaker. Försökte göra mer plats i bokhyllan som belamras av tomma pärmar, kollegieblock med anteckningar från en kurs på universitetet för 10 år sen och såna saker som inte används, för att alla böcker skulle få plats. Blargh.

Pärmar

Jag är helt slut nu, och det känns inte som om jag har kommit någonstans. Behöver man 20 pärmar framme när vi lever i ett papperslöst samhälle? Måste man ha hobbygrejer man använder en vecka om året framme hela tiden? Inte vet jag. Funderar på att sälja en gammal 50-talsbokhylla i teak som jag fått av mina föräldrar, för den tar mycket plats och rymmer inte särskilt mycket saker, men R vill ha den kvar.

Visst, han kan få ha den kvar så länge den inte står och tar plats i lägenheten, för den ryms inte. Den står kvar ett år efter att jag sa det första gången, så det går trögt. Jag är så less på prylar, men det har ni nog redan förstått. Hur ska jag kunna dansa när det är så trångt att det känns som om väggarna lutar inåt…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/rensar-saker-igen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.