Snart kommer våren!

Nu är det egentligen inte alls länge kvar innan våren kommer! Jag är så evinnerligt less på kylan, vintern snön och slasket. Jag borde verkligen bo någonstans där det är varmt, där man slipper tjocka sockor, täcken och fodrade stövlar. Kjol, sandaletter och ljumma brisar är min grej, sommaren är den enda tiden på året när jag mår riktigt hyfsat.

Ben i solen på en sandstrand

Visserligen måste man väl genomlida ett och annat bakslag under våren också, men så länge solen värmer lite ibland är det ok. Sen får vi väl decembertemperaturer på midsommarafton också, men efter det brukar det vara sjysst i åtminstone några veckor. Jag lever verkligen för sommaren, resten av året är bara en enda lång väntetid. Faktiskt. Det finns inget att göra när man är ensam, alla andra jobbar och det är kallt och slaskigt ute. Vill man gå en promenad i stan? Glöm det. Alla är gladare och trevligare på sommaren.

En vacker dag kanske jag flyttar utomlands. Någonstans där det finns vård för patienter med EDS och dessutom är några grader varmare året om. Man behöver inte flytta så långt för att finna det, det räcker att åka en liten bit ner i Europa. Men det är bara drömmar, i alla fall än så länge.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/snart-kommer-varen/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Jan Sjöberg on mars 7, 2016 at 18:55
  • Svara

  Hej.
  Jag håller fullständigt med dig. Jag tror att mina förfäder var bördiga från Afrika, då jag älskar värme, men hatar kyla. Jag ser din fjäder (spring) runt hörnet, men det verkar vara långt dit för tillfället.
  Vi som hoppas på värme.

  1. Ja, den värsta (för den här gången) vintern är väl över, men det kommer säkert en halvmeter snö i början av april! 😀

    • Jan Sjöberg on mars 7, 2016 at 19:15
    • Svara

    Fy attan. Hade möjlighet funnits, så hade jag funnits på en varmare del av jordklotet. Melanesien är ett ställe att rekommendera. Önskar dig en varm kram.

    1. Tack!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.