Söta tassar!

Jag gillar ju djur, om nu någon kan ha lyckats missa det, men det finns en del djur och en del saker som är sötare än andra. Som på katter till exempel, finns det något bättre än ett par riktigt söta tassar?! Små, nätta och mjuka med trampdynor som ser tecknade ut.

Min katt brukar svettas om trampdynorna när jag klipper hans klor. Och min förra katt, som hade ett par perfekta vita strumpor, lämnade fuktiga trampdyneavtryck på britsen varje gång han var hos veterinären. Man tänker kanske inte på att katter kan svettas, men det gör de faktiskt ibland. Mer av stress än av värme, kanske. Hur som helst, ett par söta tassar får väl vem som helst att le.

Katt, tass, trampdynor

Man vill bara ta tag i dem och leka lite med dem, även om det kanske oftast slutar med ett rött litet svidande sår någonstans. Synd att de flesta katter inte uppskattar att man leker med dess fossingar, men jag får väl nöja mig med att skratta åt såna där bilder i stället.

Min katt brukar alltid trampa med tassarna som kattungar gör när de diar, varje gång han blir klappad. Det resulterar i många trasiga leggings, hål i huden på låren och en hel del irritation, men samtidigt är det ju så sött. Han trampar i luften också när han sitter bredvid mig och blir klappad. Mys.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/sota-tassar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: