Sova över själv

I morrn startar påsklovet här i stan och i angränsade län. Kanske överallt, när påsken är så tidig, jag har ingen aning. Jag har i alla fall tre saker inplanerade den här veckan, varav en är oerhört viktig för minst en person. I dag måste jag vila och sova en tupplur också, för jag är inte ”återställd” efter påsken ännu. I morgon ska jag till naprapaten, och efter det ska jag träffa syrran och hennes dotter på stan. Vi ska käka lunch någonstans, sen drar jag och min systerdotter iväg själva, hem till mig.

Det kommer att bli ett stort äventyr, och som en helg fast det är mitt i veckan. Det är nämligen allra första gången hon ska sova över hos mig utan att mamma är med! Jag har inga som helst tvivel om hur det kommer att gå, för jag vet att det kommer funka hur bra som helst. Vi brukar inte planera så mycket för när vi ses och leker – förutom att äta middag och sånt – så det enda vi har bestämt helt säkert är att gå till affären och köpa några bitar lösgodis var och så självklart att leka med gosedjur. Hon får sova i sängen med mig, och så får R tillfälligt hamna på soffan en natt.

Uggla gosedjur. Min systerdotter ska sova över själv.

Det är i alla fall tisdagens och halva onsdagens planer, på torsdag ska jag äntligen välbehövligt till Dr. Feelgood igen och sen är det helg i min bok. Det känns som det är så jäkla mycket att göra hela tiden, men förhoppningsvis lugnar det ner sig om ett par veckor. Två-tre grejer per vecka, som har med hälsa eller vård att göra, blir jävligt jobbigt i längden. Efter några år är man bra less. Nåväl, en vecka i taget, den här kommer nog att gå väldigt fort.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/sova-over-sjalv/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.