Tomtebloss och sömn

Jäklar vad slut jag var efter nyårsfesten i helgen, jag var sjukt trött i går och kunde verkligen inte förmå mig till att göra någonting! Vi hade förresten väldigt kul, en helt typisk nyårsfest med den enda skillnaden att det inte fanns några fyrverkerier att gå ut och kolla på vid tolvslaget. Vi körde som vanligt med min urgamla kartong tomtebloss i stället, men de gick knappt att tända och sen brände vi oss. Fast inte på något allvarligt sätt, det hela var väldigt roligt.

Kom i säng någon gång runt två, somnade ganska snabbt trots att rummet snurrade en aning, men klockan 07.08 i går morse vaknade jag, och det var helt omöjligt att somna om. Jag kunde ju inte ta de vanliga medicinerna eftersom det var partaj med alkohol, och efter bara fem timmar i sängen gav kroppen upp helt. Jag gick upp och drack vatten, lade mig igen och upprepade proceduren några gånger under ett par timmar, men jag kunde verkligen inte somna om.

Och så hade jag huvudvärk hela dagen – självförvållad – men jag var så trött att jag inte kunde göra något vettigt på hela dagen. Fem timmar, löjligt lite. Jag är fortfarande trött, men jag sov som en stock i natt och har inga planer för dagen. Tur det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/03/tomtebloss-och-somn/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.