10 grader kallare

R följde med mig till Dr. Feelgood i går och såg på när jag blev uträtad. Det var inte skönt. Alls. Men bra. Vi hade planerat att gå och käka en födelsedagsglass från Stockholms Glasshus efteråt, så när vi kom ut från mottagningen började vi gå dit eftersom det låg precis i närheten. Det var bara det att det var kanske tio grader kallare då, än när vi hoppade in i taxin på morgonen… Det hade verkligen blivit skitkallt helt plötsligt! Men, glass hade vi sagt och glass blev det. Fast inomhus.

Chokladglass i bägare

Sen frös jag både av vädret och av behandlingen, och så hade jag glömt alla piller hemma. Så jäkla typiskt när man ska ha en trevlig dag, och det bara går inte. Linkade i vad som kändes i en halv evighet till droskan som tog oss hem, sen orkade jag knappt prata på resten av dagen. Frös. Kallare än på länge.

Orkade inte handla något inför helgen. R började städa lite grann på kvällen, men det är fullproppat med saker överallt, så det blev inte så stor skillnad. I dag kommer bästa E från Norrland, ska möta honom i stan snart. Puh, tur vi är många som kan hjälpa till att fixa.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/10-grader-kallare/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.