70-talsfesten

Ehh, lite trött i dag! I går drog vi ut en sväng på stan på dagen, i världens sämsta vårväder med blåst och duggregn. Gick i musikaffärer och tänkte lyssna på lite grejer på Record Store Day, men det var så jäkla mycket folk och kö utomhus i ovädret, så vi sket i det. Åkte hem och slappade en stund i stället, och sen var det dags att fixa lite inför 70-talsfesten på kvällen.

Vi hade gjort i ordning en smörgåstårta dagen innan som vi dekorerade, det blev inte den allra vackraste men faktiskt jäkligt god. Och som sig bör när man äter 70-talsmat, så gjorde vi även den avancerade efterrätten burkpäron med After Eight. Jajamen. Folk kom hit vid sjutiden, jag fick helt fantastiska presenter trots att det inte var någon födelsedagsfest, bland annat champagnechoklad med bladguld (!), en hel kartong blandade chokladfavoriter, presentkort på tidningar och en LP med Harpo. Japp, den.

Harpo Moviestar. 70-talsfesten blev bra!

Vår spellista, som egentligen var riktigt bra, fick frispel och shuffle-funktionen på Spotify var minst sagt ur funktion en stund, men det blev hyfsat ändå. Alla karlar (och jag) fick lösmustascher, ska se om jag lyckas hitta en bild senare. Alla såg ganska många år äldre ut, och några såg ut som om de kom direkt från kartellen i Mexiko. R gick all in för 70-talslooken och jag garvade så jag höll på att smälla av.

Är en aning seg i dag, det blev sent men jag sov väldigt länge i dag. Om en stund ska vi iväg och fira mina föräldrar på 40-årig bröllopsdag, men det är allt som är planerat för dagen. Kanske en film ikväll och varför inte lite detox nästa vecka…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/70-talsfesten/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.