Besök på stormarknad och hemmahäng

I går gjorde jag något jag inte gjort på evigheter, något jag helst inte gör om på länge och allra minst på en lördag: Jag var i en stormarknad. Visserligen var klockan bara strax efter tio på förmiddagen så det var inte proppfullt, men det var skitjobbigt. Behövde köpa färskvaror, så det var inte någon storhandling, men det var tillräckligt för att ha mig däckad resten av dagen.

Frukt och grönsaker i en butik

R var inte helt kry, så han han hade inget särskilt inplanerat. Hade bara en slapp och skön dag hemma efter det där vidriga besöket i vår närmaste stormarknad. Det kändes på något sätt väldigt märkligt, för det är så himla ovanligt att vi bara är hemma tillsammans och inte gör något. Väldigt skönt, men ovanligt fram tills nu.

Så vad händer i dag? R ska ut och cykla i vårskogen, jag skulle väldigt, väldigt gärna följa med men det är som vanligt inte ett alternativ. Kanske han orkar med en promenad någonstans i eftermiddag, om vädret tillåter det. I går kväll pratade han om att fixa eller göra något på den där otroligt långa att göra-listan med saker som måste göras hemma, men när jag föreslog några saker lät det inte lika kul längre. Tanken på att få något uträttat känns bra, men att föreställa sig att putsa fönster eller skura ugnen känns inte lika lockande. Märkligt!

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/besok-pa-stormarknad-och-hemmahang/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.