Blåsippor och solsken!

Jäklar vilken härlig vårdag det var i går! Solen verkligen värme för första gången, och vi var ute och gick en liten promenad. R brukar alltid vara varm av sig, men han var tvungen att ta av sig jackan när vi var ute – trots att det var en ganska tunn vårjacka. Jag behöll min på, men behövde inga vantar eller någon tjock tröja under. Superskönt. Och blått överallt av alla blåsippor i rabatter och slänter. En och annan fjäril tittade fram också, och humlor. Många. Bra.

Blåsippor

R  var tvungen att sova en stund på eftermiddagen i går också, det är någon bugg som har slagit till mot honom. Bakterie, virus eller bara utmattning efter hårt jobb, vilket som. Han är inte helt hundra, men det har inte brutit ut på riktigt så han försöker bota det med att vila.

Så vad händer i dag? Bra fråga. Ska försöka få en klipptid, för jag glömde helt bort att boka förra veckan. Om inte det lyckas ska jag förbereda lite för helgen som kommer med fest och allt vad det nu innebär. Typ kolla så att det finns drinkparaplyer och sugrör, googla lite på vad man åt för snacks och små munsbitar och kanske göra en lista över saker att göra. Ja, så blir det nog.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/blasippor-och-solsken/

2 kommentarer

    • Piafiaapril 11, 2016 kl. 19:06
    • Svara

    Visst är det härligt när naturen vaknar till liv igen efter sin vintervila! Men blomman på bilden är scilla, blåsippor växer sällan i rabatter. Blåsippor har tredelade, rundare blad, växten hittar man bland vissna löv i skogsgläntor, lite mer vilt växande, liksom.

    1. Aj då 😮 Ännu en gång bevisas hur lite jag kan om saker som växer, men tack för upplysningen! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.