Bokhyllan är borta!

Ibland tror man inte att det är sant. Bokhyllan som jag skrev om häromdagen, den som skulle bort i fredags, den är borta. Det skedde visserligen en dag efter deadline, men det hände. Jag trodde att det skulle vara världens problem med att få plats med den på vinden, eftersom han har skjutit upp det så länge och sagt att det är fullt, men han tog med sig bokhyllan, var borta i tio minuter, och sen var det klart. Ha. Tänk om allt funkade så med innehållet i den andra bokhyllan också.

Bokhylla

Visserligen var det en hel del andra saker som han skulle ha flyttat på också, men han somnade när han låg och läste en stund på eftermiddagen, så han ”hann” inte. Orkade inte, eller kanske snarare ville inte. Det är en process, brukar han säga, men så är det självklart inte. Det är bara att lyfta på röven och ta tag i det man ska göra så att det blir gjort, precis som med det mesta i livet. Det blir inte mindre jobbigt för att man skjuter upp det – tvärtom.

Jag är i alla fall jäkligt glad att bokhyllan är borta, men det är bara en droppe i havet. Det var bara en tom möbel som han skulle bära iväg, resten är saker han måste gå igenom och kasta. Betydligt svårare. Tror inte att det blir något sådant gjort i dag, för han åkte till jobbet för att tjäna några extra kronor. Jag ska… Ehh… Tja, deklarera kanske? Nåt blir det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/bokhyllan-ar-borta/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.