Däckad i sängen

Sådärja. En hagelskur och lite snö i går, jag var däckad i sängen på lantstället hela dagen. I går kväll åkte vi hem ganska sent, för jag skulle till Dr. Feelgood idag, men så blev det inställt. Det gör inte så mycket för min del, jag är slö och hängig i och med den där jäkla förkylningen, och har massor att göra hemma ändå. R skjutsade mig till närmsta köpcentrum, eftersom jag ändå hade varit tvungen att köpa några saker på stan, så det blev ett snabbt ärende till apoteket och lite sånt.

Tvättar lite, plockar i ordning lite saker, fixar och förbereder inför vad som komma skall de närmaste veckorna, betalar räkningar. Letar papper, dubbelkollar att jag har deklarerat. Det är visserligen inte så mycket att göra, och sen tänker jag segna ner i soffan och kanske se om jag hittar något intressant att kolla på och bara vila resten av dagen. Tänker nog vara däckad där mest hela eftermiddagen. Här. Fast utan katten.

Veckans plus: Min nya soffa, Chicago från Mio! Däckad i sängen i går, i soffan i dag.

Den katten finns ju inte kvar, men jag har ju en annan, min lilla svarta fara. Han är kvar på lantstället och ska bo där nu, så det är väldigt tomt för tillfället. Vi bor ju mer eller mindre där på vårarna och somrarna ändå, och eftersom han inte mått så bra på sistone kan det vara bra med lite miljöombyte. Han har helt klart ätit mer de dagar vi har varit där i alla fall, så något bra har det varit. ”Svärmor” är snäll nog att se efter honom när vi inte är där, fast R är där nu. Själv har jag börjat äta näringsdryck från dietisten, ni får se sen.

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/dackad-i-sangen/

2 kommentarer

    • Aina Keijserapril 25, 2016 kl. 17:24
    • Svara

    Så skönt för misse att vara ute på landet, men måste kännas tomt hemma i stan. Krya på dig och sköt om dig! Vi har inte varit till stugan ännu, det är ändå bara blött och kallt än så länge. Men snart, så…. 🙂

    1. Jag tror att han mår bättre där just nu, även om det fortfarande är blött och kallt så går det nog ganska fort innan våren sätter fart. Tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.