Dags att fixa frisyr

Måste boka in en klipptid nästa vecka. Mitt hår har vuxit ungefär så långt som det får bli, men det är ingen riktig frisyr och har inte någon särskilt snygg form. Det är en så kallad hårhjälm, för det är så jäkla tjockt. Och irriterande. Och i vägen. Fast inte lika mycket i vägen nu som för en månad eller två sedan, och jag börjar vänja mig. Fast jag tycker fortfarande att jag var snyggare i kort hår, men jag ska ge det en chans med en riktig frisyr.

Sax, hårtork, fön, kam, urtunningssax, klippa håret

Har en så himla bra frisör, fast nu var det ju ganska länge sedan jag klippte mig, och hon har bara klippt min korta frisyr. Fast jag har sett lite annat hon har gjort – det är bra – och hon vet vad jag gillar och vill ha, så det kommer säkert gå att fixa till en hyfsad form på håret i alla fall. Det är egentligen det enda jag är ute efter, en riktig form och inte bara något som hänger. Hår som hänger är inte bra.

R brukade gå med på att trimma håret i nacken när det var kort, men nu vågar han inte längre. Märkligt, för det syns ju mycket mindre nu om det är lite hackigt eller snett eller nåt hårstrå som sticker ut lite extra. Nu är det bara tvärstopp, han får en glimt att skräck i blicken och ryggar instinktivt bakåt när jag frågar om han kan klippa mig. Män…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/dags-att-fixa-frisyr/

2 kommentarer

    • Danielaapril 6, 2016 kl. 14:47
    • Svara

    If you need to fix your hairstyle i can recommend a good hairstylist!My sister is a hairstylist from more then 26 years ago…..I’m afraid is a bad idea! You must pay the transport up here and back(more then 200 euro)!So,go there to your last best hairstylist……..I have too a diploma in coiffure but i never practice…I don’t think you have the courage to let your hair in my hands occupied with a scissor and a comb……..

    1. Haha! I am not so picky about my hair, had it short for a long time and it grows very quickly so if something goes wrong I can just cut it short again. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.