En lugn tillställning

Min födelsedag i går var en ytterst lugn och härlig tillställning. Jag var hemma, bara. Tog en skön dusch, R fixade all mat hela dagen, jag vilade, skrev och besvarade alla de fantastiska hälsningarna jag fick överallt. Tack! Jag tycker egentligen inte att det är så mycket att fira med en födelsedag, så jag bryr mig inte om att hitta på något.

Jag ska ha en liten fest på lördag och besök hela helgen, det räcker mer än väl. Men jag fick faktiskt en liten present av R, trots att jag inte hade önskat mig något. Han var ute en sväng på förmiddagen för att köpa något till bilen, och kom hem med ett trepack Zoo tablettaskar till mig, haha!

Zoo tablettaskar i present av R. Min födelsedag var en lugn tillställning.

Inköpt på Lidl, den kostade säkert en hel tia. Men det är lagom, vi behöver inte köpa en massa presenter eller grejer. Det är bättre att hitta på något i stället. Det har vi gjort i dag, och det ska vi göra i några dagar till. Tror att festen blir ungefär lika galen som vanligt när jag har eller är på någon slags tillställning med mina vänner, och det är tur det. För det blir bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/en-lugn-tillstallning/

2 kommentarer

  • Skinkareapril 14, 2016 kl. 16:40
  • Svara

  Åhh gud vilken craawing jag fick för zoo nu 🙂

  Ska springa ner o köpa ett par askar efter jobbet!

  Tack för en bra sida förrsten

 1. Tack! Ja, Zoo är gott! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.