Firande på Tennstopet

Mängden mat och gott att dricka de senaste dagarna…! I dag var vi på Tennstopet och firade mina föräldrar som hade 40-årig bröllopsdag. Trerätters, fast jag orkade bara två, med fördrink och hela rubbet. Sjukt gott, som vanligt på Tennstopet. Det var nog ett och ett halvt år sedan jag var där sist, men jag har aldrig varit med om att något inte varit bra. Jag blev lite firad också, jag fick en snygg halsduk med döskallar som syrran hade gjort, och min systerdotter gav mig ett nagellack och choklad. Av mamma och pappa fick jag några flaskor gott bubbel och strumpor, precis som jag önskat mig.

Strumpor. Firade på Tennstopet

Fast nu var det ju mest dem vi firade – men de bjöd på maten. Den dagen de gifte sig så öppnades inte bommen i parkeringshuset där de hade bilen, så de höll inte på att komma iväg i tid. De gifte sig borgerligt, och på väg ut mötte de någon kompis som var där som vittne, och när han såg farsan utbrast han:

Vad fan har du gjort!?

Haha! Ja, det gick ju bra ändå. R åt lite mer än alla andra, för han käkade upp allt som min systerdotter inte orkade med. Det blev liksom en extra portion av allt. Sen åkte vi direkt hem, och där hittade vi bästa E sovandes i soffan. Han vaknade inte när vi stormade in, och sover fortfarande, en halvtimme senare. Och där är vi nu. Vad händer i kväll? Så lite som möjligt. Det blir i alla fall ingen middag, möjligen ett glas vatten.

 


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/firande-pa-tennstopet/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.