Ful byrå ska bort

Jag har en gammal bokhylla eller byrå i teak från 60-talet någon gång, den tar väldigt stor plats och rymmer väldigt lite saker, så jag har i många månader sagt att den ska ut härifrån. Det är inget i den nu heller, så det borde vara lätt att få bort den. Men R gillar den, och vill behålla den. Okej, så länge den inte är i lägenheten och tar plats, om vi bor i en större lägenhet eller ett hus någon gång i framtiden får han göra vad han vill med den, men nu ska den bara bort. Och för ungefär en månad sedan satte jag en deadline, och den går ut i dag.

Möbel, byrå, hylla, bokhylla. Hylla med skåp, lådor och utdragbart bord.

Det betyder att i dag ska jag bli av med en ful byrå, men det är bara ett problem om han vill spara den: Det finns inte plats i vindsförrådet, för han har fyllt det till brädden. Inte många av mina saker ryms där, men om det inte fixas så säljer jag byrån på Blocket. Har inga som helst emotionella band till den, jag tycker att den är ganska ful, och fruktansvärt opraktisk. Det där 60-talsmöblerna i teak säljs titt som tätt och verkar konstigt nog ganska populära, så det borde vara lätt att bli av med den.

Kommer jag att bli av med den i kväll, upp till förrådet? Vet ej. R har sagt att han ska fixa det, men det är fredag kväll och han har jobbat mycket hela veckan. Och så är det annat att göra också. Ugh. Jag bara hoppas, för även om det är lätt att sälja på Blocket så brukar folk ofta krångla med kontakten eller tiden man bestämmer. Återkommer i frågan.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/ful-byra-ska-bort/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.