God mat och vardag

Sista dagen med Hollywood på besök i går. Han åkte till stan under tiden när jag hade besök av arbetsterapeuten och dietisten, och så träffades vi där efteråt. Han bjuppade på sjukt god mat, en hamburgerlunch på ett stället där vi alltid brukar käka en gång när han är här, Texas Longhorn, och sen satt vi och drack kaffe på ett café vid Hötorget och pratade i en halv evighet.

Hamburgare från Texas Longhorn. Mycket god mat de här dagarna!

På kvällen droppade vi av honom på Arlanda, sen gjorde vi inte ett dugg. Är rejält trött. Har verkligen blivit bortskämd med god mat de här dagarna. Han har fixat, R har fixat, jag har ätit. Blivit bjuden på riktigt bra käk på restaurang ett par gånger också. Tänk om det kunde vara så jämt, då skulle jag minsann inte ha några problem med att få i mig tillräckligt med näring, fast jag känner mig lite uppblåst. Har egentligen inte ätit fler kalorier än vad jag förbrukar, men de har bestått mer av pommes frites än av morötter, så att säga.

I dag har det varit ett abrupt hopp tillbaka till vardagen igen, fast en lite annorlunda sådan. Har en hel del grejer att fixa och samtal att ringa den här veckan, men jag strutsar lite och gör en sak i taget. Har mer hjälp av R hemma nu, och med de där färdiga lunch-dryckerna som ska komma om någon dag så är det inte något som är väldigt akut. Lite paus med all myndighets- eller kommunkontakt är på sin plats, särskilt efter i dag. Mer om det sen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/god-mat-och-vardag/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.