Någon har stängt av dörröppnaren igen

Jag blir så förbannat jävla trött. Fattar folk inte bättre, eller stänger de medvetet av den automatiska dörröppnaren till huset så att jag knappt ska komma in eller ut? Jag når ju inte att sätta på den själv heller – trots att jag är 1.75 lång – och mitt på dagen är det knappt någon i rörelse i kåken som kan hjälpa till. Undrar hur folk tänker när de stänger av dörröppnaren.

”Jag stänger av den här så att någon som behöver den inte kommer in eller ut”.

”Jag vet inte vad det här är, jag stänger av den trots att jag inte vet vad den fyller för funktion”.

Jävla nötter. Det går faktiskt inte att beskriva hur korkat det är. Hur fasen kan folk tycka att det är okej att göra något sådant? Om man inte vet vad det är så rör man det inte, punkt slut. Vet man vad det är och ändå anser att man har rätten att bestämma att en som bor i huset inte ska kunna ta sig in eller ut är det ännu värre.

Fjärrkontroll till dörröppnare. Någon stänger av dörröppnaren till huset.

Jag satte upp en beskrivande lapp förra gången det hände och pratade med en styrelsemedlem, jag ska sätta upp en ny lapp nu. Händer det igen mailar jag föreningen och frågar hur jag ska gå vidare med skadegörelsen – vilket faktiskt är precis vad det är. Tror inte att någon som bor här är särskilt pigg på att utredas för sånt, men jag tror att åtminstone en person skulle behöva utredas för dumhet av tredje graden.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/nagon-har-stangt-av-dorroppnaren-igen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.