Nästan frukost

Jag vaknade 04.02. Det var helt omöjligt att somna om, så efter en timmes vridande och vändande i sängen gick jag upp. Det var ingen idé att bara ligga där och stirra, jag sover ett par i eftermiddag i stället. Rs väckarklocka ringde vid halvfem men han sov en timme till, sen käkade vi frukost ihop. Det är en ytterst ovanlig händelse på vardagarna, det händer nästan bara på helgerna och knappt ens då.

Jag lagade till och med frukost åt honom, men det räknas nästan inte. Jag tog fram ett paket av hans vidriga filmjölk som var nästan slut, ett paket russin, gjorde kaffe och ställde fram lite frukt. Men det räckte, för som tur var så var han fortfarande mätt efter gårdagens middag – paella med extra chorizo.

Ingredienser till paella; chorizo, kyckling, paprika, lök, vitlök, tomater, ärtor. Frukost med R.

Det såg inget vidare kul ut när jag kikade ut genom fönstret i morse, men nu börjar det gråa spricka upp lite. Planerar inte att gå ut alls, ska boka klipptid, greja med papper och förmodligen äta en hel del. Jag blir alltid så jäkla hungrig när jag har sovit för lite, jag skulle kunna käka hela dagen och ändå aldrig riktigt blir mätt. Nä, man kanske skulle försöka ta den där tuppluren mitt på dagen i stället för senare…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/nastan-frukost/

2 kommentarer

    • Danielaapril 7, 2016 kl. 09:50
    • Svara

    I woke up 3:28AM.That mean i will go sleep earlier than you……yes,yes of course!!!!!

    1. Wow! I usually get up around 8 so I was surprised to wake up so early ?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.