Nyser hejdlöst och näsan droppar

Ugh, jag har blivit förkyld. Vaknade halvfyra i morse av att halsen kändes svullen och näsan var täppt, sen låg jag vaken i nästan tre timmar tills Rs väckarklocka ringde klockan sex. En stund senare somnade jag om och sov i ett par timmar, men jag känner mig helt mör. Nyser hejdlöst, näsan börjar droppa lite.

Nässpray och näsduk, att vara sjuk

Förhoppningsvis går det över lika fort som det kommit. Jag har inte tid att vara sjuk! Visserligen är jag inte särskilt känslig för att vara förkyld eller ha influensa eftersom jag ändå alltid har samma muskelvärk och utmattning, men det blir jobbigt att få sova ytterligare lite mindre på grund av att det är jobbigt att andas eller att det är svårare att svälja eftersom jag har ont i halsen. Måste vila, återkommer. Urgh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/nyser-hejdlost-och-nasan-droppar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.