Preppat för kalaset i kväll

Bästa Hollywood kom hit i går. Vi träffades i stan, R följde med också, käkade lunch och babblade ikapp lite medan vi planerade för helgen. I kväll är har jag ett litet födelsekalas med tema 70-tal, så herrarna ekiperade sig på närmaste retro-modeaffär. De kommer vara så snygga, i alla fall hade folk tyckt det för 40 år sedan. Höga midjor, lite brunt, breda slag.

Sen var det dags att inhandla lite saker till kalaset i kväll, så vi åkte hem och tog bilen till stormarknaden. Mötte en av de mest illaluktande människor jag någonsin träffat på där inne, det var galet. Vi hittade i alla fall allt vi behövde, och lite till. Kvällen spenderades med en för jäkla stor middag bestående enbart av räkor, hemgjort vitlöksbröd och vin. Och sen jordgubbar och en massa bra musik.

Jordgubbar

På knappt 45 minuter lyckades vi sätta ihop en sju timmar lång spellista till kalaset, det var ganska skickligt faktiskt. Jag hade visserligen inte full bestämmanderätt, så det kan säkert finnas ett och annat som jag inte riktigt tycker passar på en fest, men de verkade glada. Det har varit en himla seg morgon, jag vaknade av att det luktade räkskal här inne i morse, det var inte roligt i kombination med lite huvudvärk. Snart piggnar vi till och tar en sväng ut innan folk kommer hit i kväll. Det här blir bra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/preppat-for-kalaset-i-kvall/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.