Prova e-böcker hos Nextory!

Jag har alltid älskat att läsa, men nu för tiden köper jag aldrig böcker i fysisk form längre. De tar plats, de är tunga att hålla i och för mig som har problem med händerna är det inte ett alternativ att hålla i en bok särskilt länge även om den inte väger så mycket. Så vad gör jag? Jo, jag läser online eller lyssnar på ljudböcker ibland. Vem som helst kan bläddra på en läsplatta.

Arga Klara laser

Just nu har jag ingen bok igång, men det är några böcker som jag har på gång, eller i alla fall på listan över saker att läsa härnäst. Uppföljaren till den fina historien om gatukatten Bob står på min att läsa-lista; ”Mitt liv med Bob”. Författaren James Bowen lyckades styra upp livet hyfsat i den första boken, men man vill ju gärna veta vad som har hänt efter det. De böckerna är väldigt lättlästa och mysiga små historier. Hoppas jag, angående uppföljaren alltså…

Nextory Mitt liv med Bob av James Bowen

För er andra som också älskar böcker, men som jag inte kan eller vill släpa med böcker när man reser eller inte orkar hålla i tunga böcker, så har jag ett erbjudande i samarbete med Nextory där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad! De erbjuder ett stort utbud av e-böcker och ljudböcker till mobiler och surfplattor, och man behöver inte vara uppkopplad när man läser.

För att komma till erbjudandet och få en månad gratis, klicka HÄR. Om ni registrerar er utan att använda den specifika länken behöver ni ange kampanjkoden ARGAKLARA för att ta del av erbjudandet. Man måste registrera sitt kort, då reserveras 1:- som man sedan får tillbaka när gratismånaden är över. Om ni inte vill fortsätta använda tjänsten efter gratismånaden är det bara att avsluta prenumerationen när som helst genom ditt konto på Nextory.

Nextory topplista

En del människor tycker ju att det är något särskilt med att hålla i en fysisk bok och äga den, men jag är inte den typen. Jag vill åt historian, innehållet, känslan eller underhållningen av böcker, och jag ser ingen större charm med en bokhylla full med saker som man inte egentligen har tänkt läsa igen. En del böcker är självklart annorlunda – allt finns ju faktiskt inte online och böcker har ju olika sorts värden – men jag är ganska glad att de är borta när jag har läst klart dem. Hoppas att ni får mycket nöje av erbjudandet, tack till Nextory!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/prova-e-bocker-hos-nextory/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: