Provsvar från kattens undersökning

Veterinären ringde i går eftermiddag, de hade fått provsvaren från min katts undersökning. Och det visade sig att han är frisk som en nötkärna. Visserligen väldigt bra nyheter, men det förklarar ju inte varför han har magrat eller inte tvättar sig särskilt bra. Hon var lite förvånad över att provsvaren var så bra, så det är väl både lite på ont och gott.

Svart katt vid datorn. Min katt är alltid i vägen! En undersökning visade att han är frisk som en nötkärna.

Jag fortsätter truga i honom lite godsaker och låter honom få lite av proteinet jag har på tallriken själv och hoppas att han lägger på sig några hekto. 3.77 kilo vägde han när vi var på undersökning, och det kanske inte låter särskilt lite, men han är en ganska stor katt till formen. Han är lång. Som en tax. Hög. Men inte bred. Och har man normalt hull kanske man orkar tvätta sig mer, vad vet jag.

Jag hoppas ändå att det blir bättre när han får vara ute och springa som han vill på lantstället. Inte för att han går särskilt långt, men lite miljöombyte borde pigga upp. De tyckte i alla fall inte att han var för smal – de allra flesta katter de träffar är lite för kraftiga, även om de ser ”normala” ut så är det inte så de skulle sett ut om de var vilda. Nåja, vi får se. En dag i taget.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/provsvar-fran-kattens-undersokning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.