Saker, prylar och helgplaner

Helg! Har inga direkta planer just nu, R funderar på att flytta runt saker mellan olika ställen, och även om det vore trevligt att följa med så är det inte så härligt att bara åka bil en hel dag. Jag fattar inte hur han lyckas ha så himla mycket att göra hela tiden, tiden räcker liksom aldrig till. Vi brukar ju hitta på något varje helg i alla fall, men samtidigt måste han ju hinna med alla grejer han ska göra för att ha tid eller ro att göra något med mig.

Bil

Någon utflykt eller något kanske det blir i alla fall, det vore roligt. Kanske jag följer med på det han skulle göra ändå. Eller så tjatar jag lite mer på honom om att hjälpa till att rensa lite saker ur lägenheten. Jag har kommit till vägs ände vad gäller det, jag kan dels inte flytta på något mer, och jag har inte fler saker själv som behöver flyttas på. Det är hans prylar.

När jag tänker efter är det inget som jag faktiskt måste göra alls, på några dagar. Visst skulle jag kunna lägga lite tid på att planera lite saker i april, men inget är brådskande. Vad fan vill jag göra i helgen egentligen? Inte ens det vet jag ännu. Jag kör som vanligt igång med en näve piller och en balja kaffe, så får vi se vad det kan bli av det här.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/saker-prylar-och-helgplaner/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.