Snyggare ögonbryn ett tag

Jag färgade mina ögonbryn i går. En sån där grej jag aldrig har gjort på salong, utan köper den billiga gör-hemma-varianten som dessutom räcker i en halv evighet. Dessutom är det så enkelt att vem som helst klarar av att göra det

Av någon outgrundlig anledning är mina ögonbryn ljusare än resten av håret, och det ser inte riktigt klokt ut. Så vad gör man? Jo, penslar på lite färg, väntar i tio minuter och ser snyggare ut i nästan en månad. Fåfänga? Ja, helt klart. Men det är så enkelt och gör så himla stor skillnad på mig, att det bjuder jag på. Dessutom är det ofattbart billigt om man slår ut det på hur länge en förpackning räcker. Det skulle nog bli dyrare med smink, och dessutom är det jobbigt för händerna med smink.

Ögon, smink

Visst har jag smink ibland om jag ska hitta på nåt kul och så, men bara om händerna är okej. Annars får det vara. Det känns ju lite bättre att se lite snyggare ut då och då, för jag blir ju inte direkt yngre och vackrare med tiden. De där mörka ringarna under ögonen är lite läskiga ibland faktiskt. Inte så att jag skrämmer mig själv i spegeln, men när andra påtalar hur trött jag ser ut att vara en dag när jag känner mig pigg så fattar man ju. Oh well. Mina ögonbryn är i alla fall snygga ett tag nu.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/snyggare-ogonbryn-ett-tag/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.