Springa en runda i vårvädret

Hittills i dag: Inte gjort ett dugg och väldigt nöjd med det! Jag sov ganska länge, och när jag klivit upp och hällt upp en kopp kaffe så drog R på sig shortsen och gick ut och sprang. Ja! Det var hela fyra grader (!) utomhus, helt sjukt. Ja okej, det är april och det brukar alltid vara skitkallt på Valborg, men det stoppar inte vissa från att gå ut och springa en runda.

Springa

Han sprang visserligen inte särskilt länge, kanske en halvtimme, men det är betydligt mer än vad de flesta skulle få för sig att göra en lördag morgon i det här vädret. Springa en runda. Njaaaa. Vi hade eventuellt tänkt åka in till stan här och gå på en internationell matmarknad, men det kom just en riktigt jäkla hagel/regn/snö-skur. Lite blandat, sådär härligt. Tror inte att vi kommer att behöva skotta någon snö, men jag tänker inte hänga utomhus i onödan.

Katten var ute en sväng på förmiddagen, men jag hörde att han satt och jamade och ville gå in bara några minuter senare. Inte riktigt helt hundra utomhus. Vi eldar lite i kaminen nu, det är riktigt varmt och skönt inne, jag har katten i knät och vi gör inte ett dugg. I kväll ska vi äta middag hos Rs föräldrar, i övrigt är det öppet för det stora ingentinget inomhus. Ganska härligt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/springa-en-runda-i-varvadret/

2 kommentarer

    • Ainaapril 23, 2016 kl. 16:00
    • Svara

    Det låter som en behaglig helg! Ha det gott!

    1. Tack! Ja, det har inte hänt mycket på hela dagen…!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.