Bad och sol i stol med fotpall

Det har varit väldigt fint väder i dag. Shortsväder. Visserligen en lite sval bris, men 18 grader i skuggan och strålande sol. Vi tog med hundsaken till badberget och slängde den i sjön, sen låg den på gräsmattan och torkade i solen, medan den agerade fotpall åt mig som satt och solade en stund.

Hund agerar fotpall

Kollade badtemperaturen när vi ändå var nere vid vattnet, och det var faktiskt inte så himla lockande. Tretton grader var det nu, och om två veckor (på nationaldagen) infaller vårt traditionella premiärdopp. Ehhh. Jag har ju alltid så kalla fötter att till och med tretton grader kan kännas helt okej om jag bara är i vattnet med fötterna – tills jag kommer i vattnet lite mer. Då får kroppen en chock.

Det är så långgrunt här, att jag tror att det kommer att bli ganska varmt snabbt om det här vädret håller i sig. I somras var det så varmt ett tag att man knappt blev svalare av att bada, det var lite märkligt för att vara i Sverige. Men skönt, och kul, för till och med R ville bada då utan att klaga alls. Jag tänker nog i alla fall nöja mig med att kolla på hunden eller använda den som fotpall i trädgården ett tag till innan jag badar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/bad-och-sol-i-stol-med-fotpall/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.