Carlo’s Bake Shop

Vi bodde på samma gata som Carlo’s Bake Shop i New York. Ni vet, han som har det där fruktansvärda programmet “Cake Boss” – det är hans bageri. Buddy Valastro. Visst är tårtorna de gör fina, men hur mycket sugarpaste orkar man äta, och hur ska man ens orka titta på när han skäller på allt och alla? Det där bakprogrammet blev i alla fall en stor succé, så han fick även ett ”matlagningsprogram”, där han har ”lagat” bland annat chokladdoppade jordgubbar och omelett.

Carlo's Bake Shop i New York

Hur som helst. Det var inte så mycket folk inne i Carlo’s Bake Shop som man skulle kunna tro, om man har sett programmet någon gång. Han framställer sig själv som en mindre rockstjärna, trots att han bara är en lönnig italienare som älskar att vara högljudd, men i själva verket är det ett inte alltför välbesökt ställe. Jag kikade in, men alla som var där verkade vara turister. När amerikanerna själva ska köpa de bästa cannolis besöker de Caffe Palermo på Mulberry Street.

De säljer säkert en hel del, fast det var inte några speciella grejer där inne. De vanliga kakorna och bakelserna, liksom. Nä, går man på Carlo’s Bake Shop när man är turist i New York har man nog för lite att göra. Jag såg hans ansikte på väg tillbaka till hotellet varenda dag, det gjorde lite ont.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/carlos-bake-shop/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.