Hollywood Vampires i kväll

I kväll drar jag iväg och kollar på Hollywood Vampires. Det ska bli helt sjukt kul, men det är inte alla i min bekantskapskrets som tycker som jag.

Jag: Vill du följa med ochh se Hollywood Vampires i morgon?
R: Njaaae…?
Jag: Joe Perry är med.
R: Men jag har redan sett honom…
Jag: Det är Joe. F*cking. Perry.
R: Men jag har ju sett honom…?
Jag: ? ? ?

Vi pratar olika språk, det är helt klart. Bandet består av sagda Joe Perry, gitarrist i Aerosmith, av Alice Cooper, som inte behöver någon närmare presentation, och så av Johnny Depp. Japp, skådisen. Det är ett coverband, bandet skapades för att lira musik av rockstjärnorna som dog av lite för mycket av det goda på 70-talet. Namnet kommer från en klubb som drevs av Alice Cooper, som hade medlemmar som Ringo Starr, John Lennon och Keith Moon.

Sååå, R följer inte med, men bästa M var taggad. Det är som vanligt säkert sjukt mycket folk, men hur många chanser har man att se the Hollywood Vampires i Sverige? Inte särskilt många. Och hur ofta ser man Joe Perry? Visserligen så ofta man kan, men inte tillräckligt ofta. Inte världens bästa gitarrist, men cool som få. Och i kombination med Steven Tyler är det oslagbart.

Alice Cooper brukar ju kunna se ut som en zombie, så jag smälter säkert in rätt så bra. Karln är 68 år nu, Joe Perry är 66. Depp är en riktig ungdom i sammanhanget. Hade det här varit för 20 år sedan så hade publiken säkert fyllts av tonårstjejer som kom dit för att få en glimt av Johnny Depp, men jag tror att det här blir lite annorlunda. Och det blir säkert grymt. Ses där!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/hollywood-vampires/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Emeliemaj 30, 2016 kl. 17:38
  • Svara

  Det låter ju superkul! Hade varit roligt att se.

  1. Ja, det ska bli kul! 🙂 Man får passa på medan de lever…

  • Petterjuni 3, 2016 kl. 11:33
  • Svara

  Va? Finns det folk som inte känner till Joe Perry? Kanske är viktigare att känna till ”skådisarna” i Paradise Hotel eller veta vad Kenza gjort på toaletten i morse. Eller???

  Alice Cooper är också en skön snubbe med en del kul låtar men att Johnny Depp pysslade med gitarrspel var nytt för mig. Kul att ungdomarna ger sig i lag med gubbarna. Rocken dör aldrig. \m/

  1. Tydligen! De skänker intäkterna till välgörenhet och spelar för skojs skull, Depp var faktiskt riktigt bra på gitarr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.