Hotellet i New York

Vi lyckades hitta ett riktigt bra hotell i New York, om man räknar med boendestandarden man får med en normalstor budget där. Eftersom vi skulle vara där i 15 nätter var det viktigt att jag skulle kunna sova, och en kompis tipsade om ett hotell han bott på när han var där som hade ställbara sängar. Japp, det stället blev det, trots att frukosten bestod av blaskigt kaffe och en kletig söt muffins, och att de körde samma ”hippa” hissmusik hela tiden (det var typ 5 låtar). Hotellet hette Yotel och låg centralt vid 42:a gatan.

Hotellet Yotel i New York

Det var modernt och rent, precis allt jag behövde. Visserligen var rummet litet, men det gjorde inte mig något. Skulle ju inte direkt ha party där, så det var perfekt. Och för första gången i vuxen ålder har jag sovit riktigt bra när jag inte har varit hemma! Helt otroligt. Med ryggen lite upprät och en kudde under knäna blev det skönt. Vi har ju gjort mycket saker på dagarna så att jag har varit helt slut ändå, men det brukar inte spela någon roll om jag inte kan ligga ner utan att det gör skitont.

Det gick inte att justera de olika sidorna av sängen olika. R hade lite mer problem med att sova med ryggen uppåt, så han slank ner dit där det var platt men då hamnade hans fötter en halvmeter utanför sängen. Hehe. Jag kunde lätt sova 6-8 timmar utan att vakna de flesta nätter, det var bara några gånger jag vaknade flera gånger varje natt. Så förutsättningarna för resan var bra, och det var jäkligt skönt att sängen på hotellet funkade. För ni som har ont någonstans eller är sjuka vet hur hemskt det är att vilja göra något eller behöva vila efter att ha gjort något, men inte kunna. Tummen upp.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/hotellet-i-new-york/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: