I sängen och gör inte så mycket

I går hände det inte mycket. Söndag. Var ute med vovven på ett par promenader, men i övrigt låg jag mest i sängen med min katt och vilade. Surfade lite. Kan inte sitta på köksstolen i sommarstugan särskilt länge, min ryggrad blir helt paj och bordet är för låg. Jag har inget vettigt skrivbord heller, så då blir det sängen när jag inte gör något särskilt, för att avlasta så mycket som möjligt. Soffan är för liten, om R sitter i den också. Pungsoffan.

R fixade och donade som vanligt hela dagen. Det var inte riktigt varmt nog för att jag skulle kunna ligga ute och vila, för det blåste lite för mycket. Det gör det ofta här, precis vid vattnet. I dag ska jag nog försöka göra någonting i alla fall, kanske följa med till stan och se på när R gör sina ärenden. Jag har inga. Det låter skittråkigt, och det är inte så himla kul heller. Kan inte göra så mycket.

Visserligen är det bara maj, men det känns som om det har varit sommar länge. Vet inte varför, kanske för att R är hemma. Kanske för att det var så varmt när vi kom till New York i slutet av april. I själva verket har den ju inte ens börjat. Nåväl, vi får se vad som händer den här veckan. Skulle tippa på ”lite”.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/i-sangen-och-gor-inte-sa-mycket/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.