Jetlag? Njae…

Jag är inte ett dugg jetlag. Inte det minsta! Sov två timmar på eftermiddagen i går, och gick och la mig i vanlig tid på kvällen, ställde väckarklockan i vanlig tid i går morse, gick upp som vanligt och allt kändes precis som vanligt. Trött? Ja, visst, men det är jag ju alltid ändå? Inte bara trött, utmattad ibland. Och är man så trött spelar det ingen roll om man har varit vaken i 2 timmar eller 36.

R verkade en aning mer tagen av jetlag än jag, men inte särskilt mycket ändå. Trodde att jag skulle vara trött och seg ett par dagar, men det är inte värre än vanligt. Fattar inte riktigt folk som har rest genom tidszoner som säger att de är helt däckade ett tag, men det är väl olika. Jag är bara van vid att alltid vara väldigt trött, de kanske inte riktigt vet hur det är.

Ont däremot, det har jag självklart betydligt mer av och har haft mycket av under resan, men det tänker jag inte skriva om när det kommer inlägg om den. Det vet ni redan, det är vardagen, och det är inte intressant att veta vad jag inte kunde göra för att jag hade för ont, eller hur det var efteråt. Det är inte det jag ska komma ihåg när jag tänker tillbaka. Nu ska jag gosa lite med min älskade saknade katt, hörs snart!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/jetlag-njae/

2 kommentarer

    • Farsanmaj 15, 2016 kl. 16:27
    • Svara

    Välkomna hem!
    Vi kom också hem idag efter en värmländsk 2,5 dagarstur med Sam & Anita. Lyckat!

  1. Tack, härligt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.