Katt, sällskap och räkor!

I går åkte vi till lantstället och jag fick äntligen träffa min katt! Han har fått alldeles ypperlig omvårdnad och sällskap av Rs föräldrar när vi har varit borta, och dessutom förstklassig matservering. Inte bara har han fått en massa god kattmat, han har även blivit bjuden på en räka om dagen. Och det har funkat – inte bara har han börjat acceptera att ”svärmor” klappar honom lite mer, han har även lagt på sig ett par välbehövliga hekton!

Min svarta katt stjäl räkor

Jag skulle tro att han har ätit lite extra för att han haft lite långtråkigt av och till, men han har kunnat gå ut och in som han vill och har haft sällskap. Inte för att min katt är av den särskilt sällskapliga sorten när det gäller någon annan än mig och i vissa fall R, men hellre någon än ingen. Och någon som kommer med klappar och räkor är betydligt bättre än någon som inte gör det.

Så skönt att allt har funkat bra när vi var borta. Han var oerhört kelig i går kväll och det gick hål både i mina leggings och i huden när han låg i mitt knä och trampade i flera timmar. Nåväl, vad är väl ett par leggings när man får obegränsad kärlek en stund…!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/katt-sallskap-och-rakor/

2 kommentarer

  1. Åh, räkor som är så himla gott!
    Kram <3

    1. Ja, här älskar alla räkor! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: