Risbollar som utebelysning

Nämnde häromdagen att jag hade köpt en ny utebelysning och att jag skulle fixa nån bild när det blivit mörkt – det glömde jag. Inte för att det är en utebelysning i bemärkelsen att det lyser upp utemiljön särskilt mycket, men den sprider lite ljus och är något att se på. Strosade runt på stan när R gjorde lite ärenden och spontanköpte de här risbollarna med solcellsbatteri.

Utebelysning med små risbollar

De var löjligt billiga, och jag tycker att såna där är ganska fina. Jag visste att R inte skulle gilla dem, men han var märkligt vänligt inställd till dem och hjälpte mig till och med att sätta ihop alla små bollar med respektive lampa. Pilligt. Om han inte tyckte om dem hade jag tänkt hänga upp dem på balkongen hemma i stan i stället, men nu sitter de på sommarstugan – åtminstone så länge vi är här för i år. De kanske inte håller längre heller.

Det finns betydligt bättre utebelysning på tomten redan, så det är mer inredning än lampa. Vi har en bra altan här, fast märkligt nog så sitter vi sällan på den – eller har inte gjort det tidigare år i alla fall. Nu har vi en markis som skyddar lite mot solen och regnet, så förhoppningsvis blir det lite oftare i år. Av någon anledning har vi världens tristaste balkong både här och hemma, och i år tänker jag försöka lobba för att ändra på det – både här och där. Även om jag bara sitter där själv så är det ju mysigare med något mer än bara en stol.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/05/risbollar-som-utebelysning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: